2015-04-07 09:24:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Hangulata óráról órára változik

Napi horoszkóp április 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ezt a napot szánja arra, hogy rendezze az ügyeit. Ne engedje, hogy bárki elbizonytalanítsa. Ha valakinek más a véleménye, mint önnek, kérjen gondolkodási időt, hogy elmélyedhessen a témában. Semmi esetre se hagyja magát hangos és temperamentumos emberektől megfélemlíteni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne kössön üzletet akkor, ha csak egy pici gyanú is felmerül a tisztességtelenségre. A Merkúr az ön 12. napházában áll, könnyen hagy olyasmit is bebeszélni magának, ami a végén rosszul sülhet el. Legyen kritikus.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nem lesz könnyű dolga, ezért tegye annyira kellemessé ezt a napot, amennyire csak lehet. Ne bocsátkozzon vitákba, mert könnyen összeveszhet olyasvalakikkel is, akikkel nem kellene.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma a Skorpió jegyében áll, és ezzel pozitív energiáját teljesen át tudja adni önnek. Délután egy találkozás még jobb hangulatba hozza. Fantáziája visszaviszi élete korábbi szakaszaiba, amikor hasonló helyzetben volt. Ez igen kellemes érzéssel tölti el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lehetőleg ne késsen a munkahelyéről, és amikor dolgozik, ne kövessen el hibát. A Skorpió jegyében álló Hold homokot szórhat a gépezetbe, legyen nagyon figyelmes!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma minden azon múlik, mennyire lesz találékony. Mindig vannak olyan utak, melyeken többet tud kihozni az adott napból, ma ezeket kell megtalálnia.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Skorpió jegyében álló Hold ma kapcsolatba lép a Vénusszal. Már kora reggel érzi, hogy ma minden kicsit másképpen van, mint egyébként. Keresse az igazságot, és kerülje az értelmetlen szószaporítást. Ma valamilyen újdonságról vagy más érdekes hírről is értesülhet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A hangulata óráról órára változik. Egyik pillanatban lendületes, a másikban zavart, máskor boldog és bizakodó, később frusztrált lehet. Jobb, ha nem tervez sokat a mai napra. Este jót tehet egy rövidebb meditáció.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem tilos a kísérletezés! Ez érvényes a foglalkozására is, de még inkább a magánéletére: találjon ki valami teljesen új dolgot, hogy partnerét meglepje vele!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai a hét legnehezebb napja. A Hold és a Vénusz kapcsolatának hatására az emberek ön körül erőszakra és egyéb alávalóságokra ragadtatják magukat. Bánjon könnyedén a provokációkkal, maradjon szerényen a háttérben!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén súrlódások alakulhatnak ki, és indulatosságában olyannyira elragadtathatja magát, hogy később megbánja a kirohanását. Próbálja meg figyelmen kívül hagyni a provokációkat, és próbáljon a dolgok fölé emelkedni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Koncentráljon a céljaira és a feladataira, adjon bele mindent, és így még több sikert érhet el, mint amennyit szeretett volna a mai nap során. Ha szívvel-lélekkel cselekszik, abból baj nem lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: